Vv84:s önskan inför matchen var att slå publikrekord och samla ihop mycket pengar till Barncancerfonden. De blev bönhörda!

LYCKAT Vv84:s heta önskan att få rekordpublik och ett gott insamlingsresultat till sin satsning för Barncancerfonden gav önskat resultat. Drygt 150 personer på läktaren som dessutom både fikade och skänkte pengar, gav dryga 12 000 kronor.
Inför säsongens sista match för A-laget i Vv84 hade klubben bestämt sig för att göra det där lilla extra. Valet föll på att försöka få ihop pengar till Barncancerfonden. Publiken bjöds på gratis inträde och laget hoppades att besökarna skulle fika och köpa många lotter. Allt för att få ihop maximalt med pengar. Även spelarna själv - och i motståndarlaget IK Stanstad från Staffanstorp - pytsade in pengar i potten.

För att riktigt lyckas hoppades laget dessutom på rekordpublik. Vanligtvis dyker ett femtiotal upp. Nu drömde man om att passera 100-strecket.

Vv84 blev bönhörda! Med råge. Filip Rolf, spelare i A-laget, räknade till mellan 150 och 160 personer på läktaren.

"Gjorde susen!"
- Vårt upprop gjorde nog susen, säger Filip Rolf när pengarna är räknade. Det fanns en del ansikten där som man inte brukar se.

Eftersom publiken var så givmild så bestämde sig Filip Rolf och de övriga grabbarna i laget på den efterföljande träningen för att lägga till totalt 3 000 kr från laget.

- Det gör att den totala summan till Barncancerfonden från oss blir 12 323 kronor.

Behöver man tillägga att killarna känner de bidragit till en väldigt god sak?

Hur matchen resultatmässigt slutade?  Jo det blev hemmaseger med 10-5! Dubbelt grattisläge alltså.

PS - När du tycker Like får du gärna Dela artikeln också.
Så får bjuvsnytt.se ännu fler läsare och kan hjälpa till att samla in ÄNNU mer pengar nästa gång:) DS

Marianne Rönnberg Galmor